Verzenden

Alle kleine voorwerpen worden door mij verzonden met PostNL, tenzij anders afgesproken.

Brievenbuspost

Alleen boeken en documenten
Tot 100 gram: €4,95.

Pakketpost

Kosten van regulier pakket

  • 00-10 kg € 7,95 (maximale maat 100 x 50 x 50 cm)
  • 10-23 kg € 17,20 (maximale maat die Post NL hanteert is : 176 x 78 x 58 cm inclusief verpakking).Dit is een Aangetekend pakket. Een pakket minder dan 10 kg, maar groter dan 100 cm geldt ook een tarief van € 17,20

Pakketten worden niet standaard verzekerd verzonden. Wilt u uw bestelling verzekerd laten verzenden kunt u dit aangeven op uw bestelformulier. Zie voor andere opties: website PostNL.

Kosten van pakket met verzekerservice. Verzekerd tot €5500,00:

  • Maximale maat: 100 x 50 x 50 cm.
    • 00-10 kg € 15,85
  • Aangetekend laten verzenden. Verzekerde inhoud tot €500,00
    • 0-10 kg € 17,20

Voor bestellingen buiten Nederland geldt een ander tarief, afhankelijk of het afleveradres binnen Europa, binnen de EU of buiten Europa is. Maatwerk is belangrijk. Derhalve verzoek ik u om contact met mij op te nemen voor een goede aflevering van het gewenste product.

Grote of zeer kwetsbare voorwerpen kunnen worden opgehaald. Dit wordt gemeld in de tekst bij het gekozen artikel.

Bezorgen van grote artikelen in Nederland, zoals bijvoorbeeld kasten of tafels, is ook mogelijk.  Als extra service bezorg ik grote artikelen gratis in de regio Leiden (max 5 km). Hierbuiten reken ik een kilometerprijs van € 0,35 per km en €35,00 per uur bezorgtijd.
Bezorging door externe transporteurs is ook een mogelijkheid. Kleine artikelen kunnen ook opgehaald worden. Hiervoor kunnen we een ophaalafspraak maken. Kleine artikelen worden niet gratis verzonden en ook niet bezorgd.

Omdat elke bestelling anders is en daarmee ook de maat en gewicht van het pakket kunt u in uw bestelbevestiging lezen wat de verzendkosten voor uw bestelling zijn. Dit is helaas niet vooraf automatisch te verwerken.

Voor verzending is De Gekroonde Haan afhankelijk van PostNL. Bij het verloren raken van het pakket of door beschadiging van het artikel door toedoen van PostNL, ontvangt u alleen de verzendkosten terug, tenzij u opdracht heeft gegeven voor aangetekende of verzekerde verzending.

Retourneren

Retourneren is altijd mogelijk binnen 8 dagen. Wilt u middels een email contact met mij opnemen. U ontvangt een mail met daarin gegeven over de retournering. Retour sturen is voor eigen rekening.