Verzendkosten

Alle kleine voorwerpen worden door mij verzonden met Post NL, tenzij anders afgesproken.

mailman

Brievenbuspost: alleen boeken en documenten:

Tot 100 gram: €4,00.

 

Pakketpost:

Kosten van regulier pakket:
0-10 kg € 7,25 (maximale maat 100 x 50 x 50 cm)
10-30 kg € 13,00 (maximale maat die Post NL hanteert is : 176 x 78 x 58 cm inclusief verpakking).

Voor deze maat geldt ook onder de 10 kilo een tarief van € 13,00. 

Pakketten worden niet standaard verzekerd verzonden. Wilt u uw bestelling verzekerd laten verzenden kunt u dit aangeven op uw bestelformulier. Zie voor andere opties: website PostNL.

 

Kosten van pakket met verzekerservice:
Maximale maat: 100 x 50 x 50 cm
10-30 kg € 14,90

 

Grote of erg kwetsbare voorwerpen kunnen uitsluitend op afspraak worden opgehaald.

 

Voor bestellingen buiten Nederland geldt een ander tarief, afhankelijk of het afleveradres binnen Europa, binnen de EU of buiten Europa is. Maatwerk is belangrijk. Derhalve verzoek ik u om contact met mij op te nemen voor een goede aflevering van het gewenste product. (Voorbeeld: Pakket naar Australie (met verzekering tot 500 euro) tot 10 kg € 59,95)

groot pakket

Bezorgen van voorwerpen in Nederland is ook mogelijk.  Als extra service bezorg ik gratis in de regio Leiden (max 5 km). Hierbuiten reken ik een kilometerprijs van € 0,25 per km en €25,00 per uur bezorgtijd.
Bezorging door externe transporteurs is ook een mogelijkheid.

Omdat elke bestelling anders is en daarmee ook de maat en gewicht van het pakket kunt u in uw bestelbevestiging lezen wat de verzendkosten voor uw bestelling zijn. Dit is helaas niet vooraf automatisch te verwerken.

/Up-date 23 juni 2020: gezien de gevolgen van het Corona virus voor de samenleving is het wellicht niet mogelijk om het gekochte artikel binnen twee werkdagen op het door uw geselecteerde adres te laten bezorgen. Ook De Gekroonde Haan heeft de maatregelen van de overheid te volgen aangaande het verblijven in de buitenruimte. Gaarne uw begrip.