Verkoop
Aangeboden artikelen zijn alleen op de website te bezichtigen.
De artikelen worden in gebruikte toestand aangeboden. Hoewel de meeste artikelen in goede staat verkeren kunnen er gebruikssporen aanwezig zijn. Indien zich gebreken/gebruikssporen voordoen die erg duidelijk zichtbaar zijn of het functioneren beïnvloeden staat dit in de omschrijving van het artikel genoemd.

Kleuren kunnen door de computermonitor anders worden weergegeven. Als u meer informatie (tekst of foto’s) over een artikel wilt kunt u dit opvragen via de e-mail.

Zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeert.

Prijzen
Prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten. Op de website is algemene informatie te vinden over de tarieven. Omdat elke bestelling anders is en daarmee ook de maat en gewicht van het pakket kunt u in uw bestelbevestiging lezen wat de verzendkosten voor uw bestelling zijn. Dit is vooraf niet automatisch te verwerken.
Prijzen zijn exclusief gloeilampen, batterijen.

Betalingsmogelijkheden
U kunt uw bestelling uitsluitend vooraf per bank overschrijving betalen of via Ideal:
Betalingen dienen binnen 7 dagen na verzending van de bestelbevestiging te geschieden. Indien de betaling niet binnen de genoemde termijn is ontvangen en er door u en mij geen andere afspraken zijn gemaakt hieromtrent, wordt uw bestelling stilzwijgend ontbonden en gaat het product weer in de verkoop.

Retourneren
Als u het artikel om welke reden dan ook niet wilt afnemen, heeft u het recht het binnen acht (8) werkdagen na aflevering te retourneren en de overeenkomst te ontbinden.

Procedure retourneren:

    1.   Stuur een email met vermelding van het te retourneren item en uw naam, adres en telefoonnummer naar Info@degekroondehaan.nl

    2.   U ontvangt dan verdere informatie voor de retourzending

    3.   De retour verzendkosten zijn voor rekening van de klant c.q koper, tenzij anders vermeld in de email.

    4.   Het koopbedrag wordt binnen 14 dagen, na bezorging van het artikel bij De Gekroonde Haan, op uw rekening terug betaald

Garantie en Aansprakelijkheid
De producten in deze webwinkel verkeren in originele en meestal gebruikte staat en hebben meestal ook de originele bedrading.

Gezien de vaak hoge leeftijd van de aangeboden producten kan De Gekroonde Haan geen garantie bieden op elektrische of mechanische producten.
De Gekroonde Haan kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door gebruik van producten.
Producten worden voor verzending zeer goed verpakt, mocht er tijdens het transport schade ontstaan, kan De Gekroonde Haan niet aansprakelijk worden gesteld.
De Gekroonde Haan is niet aansprakelijk voor typefouten gemaakt op de website.